8 moteriškos energijos archetipai

Šioje paskaitoje Veronika Mastenica pasidalins atrasta 8 moteriškų archetipų sistema, kuri pilnumoj atspindi moteriškąją prigimtį, svarbiausias moteriškas savybes, nepriklausomai nuo amžiaus, gyvenamosios vietos ar socialinio statuso.

Ši paskaita tai priminimas mums apie moteriškos energijos įvairiapusiškumą per archetipus, kurie leis pamatyti kiek skirtingų rolių mes pakeičiame, priklausomai nuo dienos laiko, vietos ir aplinkybių. Per paskaitą jus galėsite įvertinti kokiam archetipui skiriate mažiausiai dėmesio, o galbūt ten yra jūsų ieškomas resursas, šiuo įtemptu darbingu laikotarpiu. Apžvelgsime dienotvarkę, kur bus skiriamas dėmesis visiems archetipams, kas leis jums išpildyti savo moteriškąją prigimtį ir veikti moteriškoje energijoje.
 

Veronika Mastenica daug metų skraidžiojo padebesiais, ieškojo savo Guru, ir nepripažino savo moteriškos prigimties. Pasibaigusi 7 metų santuoka, užrakintas seksualumas, ryšio su savimi paieškos nuvedė į jogos kelią, kur 6 metus dirbo su savo vidiniu pasauliu. Dėka nueito kelio, Veronika padeda ir kitoms moterims kurti ryšį su savimi ir puoselėti savo vidinį „sodą“.

Veronika taip pat teikia vedinės astrologijos konsultacijas, apie kurias visą info galite rasti čia: