Šeštadienio ryto joga ir meditacija su Indre Kulakauskaite

 

 

Šeštadienio rytą kviečiame pradėti su širdį atveriančia praktika. Kursime laisvumo jausmą visoje viršutinėje kūno dalyje, pečiuose, bei krūtinėje, gerinsime savo laikyseną ir stiprinsime rankas. O dar kitais žodžiais - kursime daugiau erdvės savo širdžiai, ir kultivuosime laisvės pojūtį krūtinėje. 

Lėta, išjausta bei tvirta praktika puikiai tinkama gražiai savaitgalio pradžiai. O ką tik stojusi jaunatis, dar ir puiki proga pagalvoti apie tai, ką mes norime pasikviesti į savo gyvenimą, kokias naujas pradžias pasėti, o gal naujus jausmus kultivuoti. Tad išlaisvinkime savo širdį drauge tam, kad galėtume į ją pasikviesti naujas pradžias. 

Indrė Kulakauskaitė - sertifikuota jogos instruktorė, į jogą atėjusi tada, kai stresas, nerimas ir nežmoniškas gyvenimo greitis buvo jos kasdienybė.

Pasiekus tamsiausią tašką, Indrė nusprendė ieškoti pagalbos ir būdų sau padėti. Išbandyta buvo absoliučiai viskas, tačiau joga tapo viena iš pagrindinių praktikų, kuri leido nepamesti kelio, išlikti sveikai, rasti patogumą savo kūne ir ramybę savo mintyse. 

Indrės  misija yra pasidalinti tuo, ką išmoko eidama per savo gyvenimo audras. Juk mes visi nusipelnėme gyventi gyvenimą balanse ir harmonijoje.