Seminarų ciklas: protingi mitybos principai. 1 dalis: Sveikas detoksas.

 

 

„Sveikas detoksas“ – atėjus sausio 1-ajai daugelis iš mūsų nutariame išsivalyti organizmą, nes gi prisivalgėme per šventes už visus metus. Informacijos interneto platybėse tikrai labai daug ir pasirinkti iš ko yra, tačiau ar visada ta informacija yra teisinga ir naudinga mūsų organizmui?

Dažniausiai žmonės įsivaizduoja detoksą kaip dietą, badavimą ar įvairių preparatų vartojimą. Mano tikslas parodyti, kad sveikas detoksas susideda iš mitybos, tokios, kuri valo, regeneruoja ir atjaunina organizmą neverčiant savęs badauti ar kitaip alinti savo kūno.

 

Seminare sužinosite:

  • Kaip grįžti į sveiką mitybą po švenčių?
  • Kaip pasirinkti protingus maitinimosi įpročius?
  • Kas yra tas sveikas detoksas?
  • Kokie yra pagrindiniai detokso principai?
  • Koks maistas vadinamas detoksikuojančiu?
  • Detoksas - tai ne dieta.
  • Kaip laikytis detokso nenualinant savo organizmo?

 

Mano tikslas papasakoti apie detoksą kitaip - dažnai girdžiu, norint išsivalyti organizmą, pirmiausia reikia nustoti gerti kavą (o tai taip sunku), atsisakyti visiškai saldumynų, nevartoti mėsos, pieno, miltų, cukraus ir sąrašas tęsiasi! Dažniausiai žmonės pamatę tokius sąrašus net nebenori pradėti detokso arba susidaro įspūdį, kad bus be galo sunku. Todėl aš noriu parodyti principus ir metodus, kaip natūraliai padėti organizmui, ką valgyti, ko daugiau įtraukti į mitybą, kaip pasigaminti detoksikuojančius receptus ir valgyti skaniai net per detoksą. Mano moto - ne per draudimus keičiame mitybą, bet per protingus pasirinkimus!

 

Apie lektorę:

Deimantė Rapalytė Kuliešienė - homeopatė, gydomosios mitybos terapeutė, sveikos gyvensenos specialistė. Prieš daugiau nei dešimt metų pradėjusi sveiko maisto ir gyvenimo paieškas dėl kamavusios aknės išvyko į Londoną studijuoti homeopatijos, vėliau mitybos mokslų. Deimantė yra sukaupusi daug patirties sprendžiant įvairias sveikatos problemas pasitelkiant mitybą, homeopatiją ir kitus sveikos gyvensenos metodus. Deimantė aktyviai skaito paskaitas, dalyvauja sveikatos renginiuose, dėsto kolegijoje bei konsultuoja asmeniškai.