Kaip išsiugdyti sveiką įprotį judėti ir sveikai gyventi? Su Rita Girdvainyte

 

 

Per daugiau nei penkerius metus dirbdama su asmeniniais klientais ir PNP sporto bendruomene pastebėjau, kad labiausiai mūsų progresą ir rezultatus lemia mąstymas. Pakeitus kai kuriuos ribojančius įsitikinimus, pažvelgę į sportą ir kasdienį aktyvumą kiek kitu kampu ir sportuodami iš džiaugsmo judėti, o ne tik iš noro keistis (trūkumo), daug greičiau suformuojame gyvenimo įpročius, kurie lemia tai, kuo tampame”, - dalinasi Rita.

Šioje paskaitoje lektorė pasidalins:

  • 4 įgalinančiais įsitikinimais, jei nori gyventi kūne, kuris tau patinka;
  • 3 pagrindinėmis sportuojančių ar norinčių pradėti sportuoti moterų klaidomis;
  • Praktiniais patarimais iš asmeninės ir savo klientų patirties, KAIP IŠ TIESŲ pradėti judėti daugiau, susikurti energijos ir sportuoti ne impulsyviai, o nuosekliai. 

Apie lektorę:

Rita Girdvainytė – sveikatingumo instruktorė, online trenerė, sporto bendruomenės, vienijančios daugiau nei 2000 žmonių „PARKAS. Intervalinės treniruotės” įkūrėja, aktyvios gyvensenos lektorė, radijo laidos „Pradėsiu nuo pirmadienio” „Žinių radijuje” kūrėja ir vedėja, komunikacijos specialistė. Ji jau 5 metus veda grupines ir asmenines funkcines treniruotes vyrams ir moterims be papildomo inventoriaus. Daug dirba online su klientais, moterims be papildomo inventoriaus. Daug dirba online su klientais, sportuojančiais namuose.