Atrask gerą savijautą savam kūne ir lengvumą mintyse. Joga su Indre, I dalis

 

 

Indrė jogą praktikuoja nuo 2015 metų, o 2022 metų pradžioje tapo sertifikuota jogos instruktore. 

Į jogą atėjau tada, kai stresas, nerimas ir nežmoniškas gyvenimo greitis buvo mano kasdienybė. Dar iki šiol pamenu tuos rytus, kai pabusdavau rytais nuo šalto prakaito ir eilinio nerimo priepuolio. Kartais jie ištikdavo tiesiog, o kartais suvokus, kad išaušo nauja diena.”  dalinasi Indrė.

Pasiekus tamsiausią tašką, Indrė nusprendė ieškoti pagalbos ir būdų sau padėti. Ji išbandė, atrodo, absoliučiai viską, tačiau joga tapo viena iš pagrindinių praktikų, kuri leido nepamesti kelio, išlikti sveikai, rasti patogumą savo kūne ir ramybę savo mintyse. 

O dabar, pasaulis ir gyvenimas vis dar juda nežmonišku greičiu, aš vis dar susiduriu su situacijom, kurios nėra nei lengvos, nei patogios. Bet kažkas viduje pasikeitė. Aš radau ramybę ir pagaliau galiu ramiai ir be skausmo eiti per gyvenimą. 

Aš žinau, kad daugelis mūsų vis dar ieškome būdų daugiau judėti, bei būdų nusiraminti. Tad siūlau išbandyti jogą kaip įrankį. Jei padėjo man - aš tikiu, kad padės ir tau. 

Mano misija yra pasidalinti tuo, ką aš išmokau eidama per savo gyvenimo audras. Juk mes visi nusipelnėme gyventi gyvenimą balanse ir harmonijoje. dalinasi Indrė.

Indrės jogos socialinių tinklų nuoroda.