BODY SCULPT + ABS online treniruotė su Rita Girdvainyte

Treniruotės įrašą rasite „Veiklių moterų klubo“ facebook grupėje.

Viso kūno BODY SCULPT + ABS treniruotė, kuri sutinka tave ten, kur esi dabar, nereikalauja iš tavęs daugiau, nei gali, bet įkvepia judėti ir NEPALEISTI! 

Atliksime pagrindinius viso kūno raumenis tonizuojančius jėgos pratimus, pasimėgausime netikėtu kardio desertu ir sužinosim, kur gyvena ir kaip skaniai gali pasijusti mūsų pilvo presiukai! 

Treniruotės trukmė: 30 min.
Priemonės, kurias reikia pasiruošti treniruotei: galima neturėti jokių, tačiau jei turite, pasiruoškite svarelius / du vandens buteliukai / kilimėlis. 

Treniruotė tinkama visiems fiziniams lygiams.

Apie lektorę:

Rita Girdvainytė – sveikatingumo instruktorė, online trenerė, sporto bendruomenės, vienijančios daugiau nei 2000 žmonių „PARKAS. Intervalinės treniruotės” įkūrėja, aktyvios gyvensenos lektorė, radijo laidos „Pradėsiu nuo pirmadienio” „Žinių radijuje” kūrėja ir vedėja, komunikacijos specialistė. Ji jau 5 metus veda grupines ir asmenines funkcines treniruotes vyrams ir moterims be papildomo inventoriaus. Daug dirba online su klientais, moterims be papildomo inventoriaus. Daug dirba online su klientais, sportuojančiais namuose.