Kasdieninių verslo procesų automatizavimas

Įsivaizduok, kol tu geri kavą su drauge, tavo pardavimai auga, tu gauni naujų užsakymų, jie yra vykdomi, tu augini savo klientų bazę, visi duomenys yra susisteminami ir ne, tu neturi nei vieno kolegos ar darbuotojo. Apie ką mes čia? Kiekvieno kompiuteriu dirbančio žmogaus mėgstamiausią dalyką - ✨automatizaciją✨ (jei dar nėra, bus).

Beveik visi darbai, kuriuos kartoji kiekvieną dieną gali būti automatizuoti ir tai galima padaryti pačiai ir padaryti be kodo ar didžiulio biudžeto.


Šio seminaro metu Roberta supažindins tave su automatizacija ir parodys, nuo kokių žingsnių gali pradėti automatizuoti savo kasdieninius darbus, jeigu to dar niekada nedarei.


Automatizacijos - be kodų, paprastos, LABAI palengvinančios procesus ir sutaupančios valandomis laiko kasdien. 

Roberta Rakauskaitė - „Ką darai, daryk gerai“ komandos narė, žmogus, atsakingas už sklandžią klubo vidinę ir išorinę veiklą. Per beveik dvejus metus šioje veikloje ji susipažino su automatizacija ir patyrė, kaip kyla darbo kokybė ir našumas suoptimizavus kasdieninius procesus. Supratus jo vertę, nesenai pradėjo projektą „Automatizuok Ir Gazuok“.

 

Patyriau ir supratau, koks stiprus įrankis yra automatizacija ne tik įmonėms, bet ir savo veiklą pradedantiems žmonėms, taip pajutau didžiulę prasmę pradėti apie tai kalbėti ir dalintis su pradedančiaisiais enterpreneriais, todėl sukūriau Inatagram paskyrą @automatizuok.ir.gazuok, kurioje paprastai ir linksmai pasakoju, kas yra automatizacija ir kaip ir kokius procesus gali pradėti automatizuoti jau dabar.