Nori būt ir dvasinga, bet ir mėgsti šampaną? Tau nereikia savęs pakeisti, tik pažinti! Pokalbis su koučere Osha Key.

 

 

Ši nauja pokalbių klube serija, skirta įkvėpti motyvacijos, mokyti siekti svajonių ir realizuoti idėjas per tikrus moterų pavyzdžius ir nuoširdžias istorijas. 

Osha Key yra transformacijos koučerė, šamanė, verslo mentorė. Baigusi ekonomikos bakalauro studijas ir Anglijoje paragavusi korporacinio darbo, 2012 m. viską metė, išsikraustė į Aziją ir pradėjo savo koučingo verslą. Tais pačiais metais buvo inicijuota į Šamanizmą (perujietišką Q’ero tradiciją), Indijoje mokėsi Tantros, o vėliau gyvendama Tailande praleido daug laiko Budistų vienuolyne praktikuodama Vipassana meditaciją. Dabar Osha gyvena Londone ir save vadina „tiltu tarp dvasinio ir materialaus pasaulio“.

Ji mėgsta šampaną, bet kiekvieną dieną atlieka šamaniškus ritualus, bei moko moteris nusimesti bet kokias etiketes ir gyventi patį autentiškiausią savo gyvenimą.

Daugiau apie šią TIK KLUBUI skirtą laidą:

Lengva matyti kitas moteris, kurios šviečia, jų verslas auga, o pardavimų daugėja. Tačiau kiek valandų buvo įdėta iki tol? Kiek kartų norėjosi nuleisti rankas?

Be to, šių pokalbių tikslas skleisti seserystės žinią – vienai mūsų gali itin sektis, tačiau visada yra sunkių momentų, visada galime atvirai kalbėtis, kas šiuo metu neleidžia vakarais užmigti. O taip praskleidus „sėkmingos išvaizdos“ šydą ir girdint kitas moteris atvirai dalinantis ir pačiai lengviau suprasti, kokie tavo tolimesni žingsniai ❤️