Žingsneliais: Kaip tapti užimčiausia ir viena brangiausių freelancerių Lietuvoje?

 

 

Šis pokalbis vyks su Inga Norke ji PR ir rinkodaros ekspertė, jau septintus metus dirbanti savarankiškai. Per šį laiką Inga išsigrynino širdžiai ir protui mielas industrijas: kelionės, HORECA, muzika, FinTech, o čia vieta dar vienai.

Kai dirbi sau, nuolat kyla klausimai kaip rasti naujų klientų? Koks bus kitas tavo projektas? Inga Norkė žymi PR'o freelancerė, kurios klausimai sukasi labiau apie tai, kaip viską suspėti, su kuriuo užsienio klientu nori toliau darbuotis ir koks kitas jos svajonių projektas.

Ji jau seniai dirba sau ir šiame pokalbyje labai atvirai pasakoja apie freelancinimo logiką, kokius sprendimus ji priėmė, kad turėtų tuos svajonių klientus ir darbus. Inga pasidalins kas yra svarbiausia norint turėti pastovias pajamas ir papasakos apie savo ateities planus. Šis pokalbis tikra žinių ir motyvacijos BOMBA

Daugiau apie šią TIK KLUBUI skirtą laidą:

Lengva matyti kitas moteris, kurios šviečia, jų verslas auga, o pardavimų daugėja. Tačiau kiek valandų buvo įdėta iki tol? Kiek kartų norėjosi nuleisti rankas?

Be to, šių pokalbių tikslas skleisti seserystės žinią – vienai mūsų gali itin sektis, tačiau visada yra sunkių momentų, visada galime atvirai kalbėtis, kas šiuo metu neleidžia vakarais užmigti. O taip praskleidus „sėkmingos išvaizdos“ šydą ir girdint kitas moteris atvirai dalinantis ir pačiai lengviau suprasti, kokie tavo tolimesni žingsniai ❤️