Žingsneliais: Kaip kurti tokį gyvenimą, kurį nori gyventi? Pokalbis su Rasa Jusionyte ir Rimante Kulvinskyte

 

 

 Labai gera klube turėti pokalbius su sėkmingais freelanceriais, verslininkais ir žmonėmis, kurie gyvena drąsiai, išnaudoja visas galimybes ir nebijo keistis.


Šie pokalbiai skirti tik jums, klubo narėms ir jų tikslas atvirai papasakoti realybę, ką reiškia kurti gyvenimą, kurio išties nori ir kas jų laukė kelyje svajonės link. Linkiu visad prisiminti, kad visi mes žmonės, klaidos išties yra pamokos ir kad jei gali jie, galite ir jūs. 

Šiandien su mumis Rimantė Kulvinskytė, Laimės Dietos” kūrėja, naujai iškepta antrąkart mama, ir naujo leidybos verslo kūrėja. Dar ir naujo knygyno savininkė. Tad labai kviečiu visas klausytis šio nuostabaus ir įkvepiančio pokalbio!

Daugiau apie šią TIK KLUBUI skirtą laidą:

Lengva matyti kitas moteris, kurios šviečia, jų verslas auga, o pardavimų daugėja. Tačiau kiek valandų buvo įdėta iki tol? Kiek kartų norėjosi nuleisti rankas?

Be to, šių pokalbių tikslas skleisti seserystės žinią – vienai mūsų gali itin sektis, tačiau visada yra sunkių momentų, visada galime atvirai kalbėtis, kas šiuo metu neleidžia vakarais užmigti. O taip praskleidus „sėkmingos išvaizdos“ šydą ir girdint kitas moteris atvirai dalinantis ir pačiai lengviau suprasti, kokie tavo tolimesni žingsniai ❤️