Pokalbis su grožio verslininke Olesia Žuravliova.

 
Pokalbis su Olesia Žuravliova – viena žymiausių makiažo meistrių Lietuvoje. Ji tikra grožio industrijos verslininkė ir OŽ design home grožio namų vadovė. Taip pat Skinlovers kosmetikos kūrėja, tad Olesia gali kalbėti ir apie paslaugų verslą, ir apie produkto kūrimą.
 
Versle būdama jau virš 15 metų, ji sugebėjo sukurti tikrai stabilų asmeninį prekės ženklą, o atėjusi į klubą (kaip pati sakė!) nori drąsiai pasidalinti ir išmoktomis pamokomis ir padarytomis klaidomis.
 
Ką sužinosi po šio pokalbio?
 
💣 Olesia pradėjo viską nuo nulio, pati ieškojo klientų, pati taip su jais dirbo, kad išlaikė didžiulį lojalumą, galėjo samdyti kitas meistres, galiausiai atidaryti savo studiją. Ji atvirai papasakos apie skirtingas stadijas ir ko reikėjo išmokti norint augti.
💣 Ji taip pat nuolat samdo naujus darbuotojus, tad jei planuoji plėsti komandą - bus itin naudinga pasiklausyti, ko ji yra išmokusi.
💣 Olesia taip pat yra žymus žmogus, nuolat sukasi žurnaluose, o jos parašyta knyga tapo bestseleriu. Pokalbyje sužinosi, kaip paprastoje šeimoje užaugusi ir pažinčių neturinti Olesia susikūrė savo įvaizdį ir kokių patarimų ji turi kitoms.