Savivertė ir karjera - seminaras norintiems įgyti daugiau pasitikėjimo savimi

 

 

 

 

 

 

 

Savivertė ir pasitikėjimas savimi mūsų karjeroje ir gyvenime užima svarbią vietą. Net jei to ir nepastebime ar nežinome. Mūsų priimami sprendimai dažniausiai bus paremti viena ar kita patirtimi iš praeities. Ir visa tai bus tiesiogiai susiję su mūsų pasiekimais darbe, santykiuose ir gyvenime.  

Prie mūsų sėkmės gyvenime tiesiogiai prisideda pasitikėjimas savimi ir savivertė. Ar tai būtų naujo darbo paieška, naujo projekto pradžia ar naujų santykių užmezgimas. Visam tam tiesiogiai įtaką daro mūsų savivertė. 

Tam, kad gyvenime „sektųsi“, reikalinga pakankamai aukšta savivertė. Bent jau tokia, su kuria galėtume drąsiau priimti sprendimus ir keisti nepatinkančius dalykus.

Šiame kurse sužinosite: 

  • Kuo skiriasi pasitikėjimas savimi nuo savivertės?
  • Kas daro įtaką pasitikėjimui savimi ir kaip jis formuojasi?
  • Kokie dalykai turi įtakos savivertės formavimuisi?
  • Kas palaiko žemą savivertę?
  • Kaip didinti pasitikėjimą savimi konkrečioje srityje?
  • Kaip auginti savivertę? 

Seminaro medžiaga yra parašuota pagal kognityvinės ir elgesio terapijos strategijas ir pristatomi naujausi psichologų atradimai savivertės tyrinėjimų srityje.

 

Apie lektorių: 

Gydytojas psichoterapeutas Dainius Jakučionis 15 metų mokėsi medicinos, elgsenos subtilybių bei psichoterapijos, kad galėtų padėti žmonėms gyventi visavertį ir subalansuotą gyvenimą bei prisidėti prie psichinės sveikatos Lietuvoje destigmatizavimo. Jis taip pat yra daugelio straipsnių autorius, lektorius ir mentorius, atpažįstamas iš temocinės sveikatos temų aktualizavimo televizijoje bei žurnaluose.