Meilė sau ir moteriškumas. Pokalbis su Raimonda Vyšnia

 

Moteriška energija visai nereiškia vaikščiot su ilgais sijonais ir kept pyragus. Aukšto lygio CEO gali būti moteriškiausia moteris!

Raimonda sukūrė „Yoni meilė“ papuošalus, o jos istorija išmuša iš vėžių. Tai labai laisva moteris, įsimylėjusi savo seksualumą. Nors jos kelyje daug dvasingumo (kas gali atstumti), norėjome ją pakviesti į klubą ir įnešti įvairovės, parodyti, kad verslą kurti gali visokio tipo žmonės ir tau nebūtina savęs sprausti į rėmus. Plius daug kalbėsime apie meilę sau ir gyvenime prioretizuojamą malonumą!

Raimonda Menkevičė-Vyšnia - fotografė, savęs pažinimo renginių organizatorė, nuo 2018 m. sertifikuota Innerdance vedėja.

Esu trijų vaikų mama, žmona, puoselėjanti ryši su gamta, žmonėmis ir visata, tai buvo ilgas kelias atrasti, bet man labai naudingas ir reikalingas. Dabar jaučiu beribį norą savo patirtimi, žiniomis pasidalinti su kitais.

J. Bitinaitės projekte „Bloom Gentis“ moderuoja online moterų ratą. Kuria „Yoni meilė“ papuošalus moterims, bei kartu su vyru plėtoja natūralių batonėlių verslą „Orangu“.