Koučingo sesija + workshop’as - „Kuo patikėsi" su Rasa Jusionyte

 


Ne kartą vesdama koučingo sesijas mačiau, kaip moteryse atkasus netarnaujančius įsitikinimus, pradeda pildytis svajonės! Man pačiai taip buvo!


Pavyzdžiui, aš buvau įsitikinusi, kad jei dirbu mylimą darbą, kurio metu jaučiuosi lyg kurčiau (ar tiesiog mėgaujuosi) iš to neužsidirbsiu. Man atrodė, kad kūryba (pvz.: verslas man yra kūryba, nes įeinu į tą malonią flow būseną) ir pinigai negali eiti koja kojon. 


Kitais žodžiais tariant, man atrodė, kad tik dirbdama normalų" darbą korporacijoje (o tai darydama tuo tikrai nesimėgavau) galėsiu užsidirbti pinigų. Sunku, nemalonu, per skausmą buvo = gausa. 


Todėl, kai rinkausi dirbti sau savaime suprantamas dalykas buvo, kad... neužsidirbsiu. Užtat dirbsiu tai, ką myliu! Žinojau, kad moku didelę kainą, bet gyventi eidama į tą korporacinį darbą aš tiesiog nebegalėjau. Tad dirbau sau ir beveik nieko neuždirbau. Buvau laiminga, tačiau nuolat išgyvenau finansinį nerimą. Kol nesupratau, koks čia error'as vyksta (ir nepavargau gyventi beveik be pinigų) ir susikūriau sau naują istoriją. 


Šiandien pati turiu sau įsižnybti ir dėl to, kad dirbu SVAJONIŲ darbą, ir dėl to, kad turiu daugiau pinigų, nei bet kada. 


Viskas, kartoju, viskas šiame gyvenime prasideda istorijomis, kurias sau papasakojame. Tad šioje sesijoje mokysimės perrašinėti tavo istorijas ir gilinsimės, kokie įsitikinimų mechanizmai veikia tavo galvoje, ir tegul svajonės pildosi!