Kaip ne tik išsikelti Naujųjų metų tikslus, bet ir jų pasiekti?

 

 


Mes per daug girdime apie metų rezoliucijas ir kad jos jau po pirmo mėnesio išgaruoja. Taip neturi būti. Ir taip nebus. Kai turi planą. Ir įpročius. 

Neįsivaizduoju gyvenimo be tikslų. Be vizijos. O ir Naujieji metai ir mano gimtadienis, tobulos progos juos peržiūrėti. Man tai lyg žemėlapio nusibraižymas, kai žinai, kur nori eiti ir kaip ten patekti, sutaupai sau daugybę laiko ir energijos. 

Šios sesijos metu skirsime laiko ne tik tikslams, bet ir vizijai. Kur norime būti po metų? Ką tiksliai būsime nuveikusios? Ir ką galime pradėti daryti jau DABAR, kad tai nutiktų. 

Beje, mūsų laukia ir gražus paleidimo ritualas. Reikės indo degtukų bei popieriaus lapo! 


Apie lektorę: 

Rasa Jusionytė - žinoma laidų vedėja ir verslininkė, „Ką darai, daryk gerai“ projekto, per pusę metų užaugusio į pelningą verslą, bendraįkūrėja. Rasa grįžusi po studijų Londone pradėjo tarptautinį žurnalą „What do people do?“, kur kalbino ir žymius „TED Talks“ pranešėjus, ir „The Sunday Times“ bestsellers sąrašo autorius, ir pardavinėjo žurnalą tokiuose miestuose, kaip Berlynas, Londonas ir Niujorkas.

 

SVARBU: Renginio dieną pagrindiniame „Geriausios draugės“ puslapyje pasidalinsime Google Meets nuoroda, kurią paspausdus galėsi stebėti renginį ir dalyvauti užsiėmime.

Jeigu renginio negalėsite stebėti tiesiogiai - nieko baisaus! Renginiui pasibaigus pasidalinsime vaizdo įrašu.