Kaip tapti tikrai gera vadove? 5 auksinės taisyklės

 

Kai tave paaukština į vadoves ar esi savo verslo pradžioje ir viską darai viena, aplankantys iššūkiai dažnu atveju liečia tik tave. Kai verslas ima augti ir į komandą pakvieti naujus žmones, atsiranda naujos užduotys, kurios iki tol buvo nepažintos. Tada galvoje sukasi: kaip išlaikyti balansą tarp draugystės ir vadovavimo? Kaip motyvuoti ir paskatinti darbuotoją dirbti lyg sau? Na ir žinoma, kaip sukurti tokią organizaciją, kurioje gera dirbti ir nėra perkrovos? 

Pažadame, kad atsakymus rasi šio klubo narėms skirto seminaro metu. Vadovu būti yra džiaugsmas ir galimybė auginti žmones šalia savęs, tad leisk sau tuo patikėti ir susitikime seminare. Atsakingi už savo žmones esame nuo pirmo susitikimo, tad ir darykime tai geriausiai, kaip galime. 

Seminaro metu kalbėsime apie:

  • Darbuotojo kelionę įmonėje.
  • Darbų pasiskirstymą ir laiko planavimą. 
  • Santykių kūrimą ir emocinę sveikatą. 
  • Grįžtamojo ryšio teikimą. 
  • Situacinę lyderystę. 

Seminarą veda Airida Ruibytė - Butkuvienė, „Triple O consulting“ verslo konsultantė, koučerė, lektorė ir praktikė, dirbanti su įvairių Lietuvos įmonių vadovais ir jų darbuotojais, o taip pat vedanti ir asmenines konsultacijas. Jos tikslas – paskatinti žmones veikti efektyviai, užtikrintai, planuojant savo laiką ir žinant, kaip kasdien dirbti prasmingai bei prisiimant atsakomybę už save ir savo gyvenimą.