Pinigų psichologija - kaip kurti santykį su pinigais?

 

 

Tavo galvoje nuolat sukasi mintys Kaip daugiau užsidirbti?” arba Aš viską darau ne dėl pinigų”? Gali būti, jog pinigų tema daro įtaką tavo gyvenimui labiau, nei tu suvoki. Tavo prote ir kūne gali būti daug neįsisąmonintų įsitikinimų apie pinigus, kurie riboja tavo asmeninį potencialą, trukdo plėtoti savo veiklą ir iš jos užsidirbti. 

Šis seminaras tau padės suprasti tavo asmeninius blokus, susijusius su pinigais, padės juos įsisąmoninti, atliepti ir suteiks tau būdus su pinigais elgtis daug lengviau. Ar svajoji apie pasaulį, kuriame visiems užtektų pinigų? Kur pinigai tekėtų laisvai, su lengvumu, be nerimo ar gėdos?

  • Kaip mūsų asmeninė istorija formuoja mūsų požiūrį į pinigus?
  • Kodėl mes turime nustoti apmokęstinti savo paslaugas ar produktus ir pradėti įvertinti juos?
  • Kodėl mes turime nustoti mokėti ir pradėti duoti?
  • Ką daryti, kad pinigai keltų ne įtampą ir gėdos jausmą, bet lengvumą ir pasitenkinimą?
  • Ką daryti, kad pinigai būtų ne atskirtį kurianti valiuta, bet taptų įgalinančiu įrankiu?

Šis seminaras yra paremtas Nesmurtine komunikacija, Schemų terapija, Vidinės šeimos sistemų terapija, ir kitomis šiuolaikinėmis psichoterapinėmis metodologijomis.

Afirmacija rasi paspaudus čia. 

Apie lektorę:

Rūta Kavaliauskienė yra licencijuota psichologė – psichoterapeutė. Savo praktikoje ji taiko Kognityvinės elgesio terapijos ir Schemų terapijos principus. Ji nuolat aktyviai domisi psichoterapijos naujovėmis, kurias praktikuoja pati ir taiko psichoterapiniame darbe su klientais.

Nors Rūta domisi psichologija nuo mokyklos laikų, psichologijos bakalauras buvo ne pirmi mokslai, kuriuos ji krimto, todėl profesinės veiklos keitimas jai nėra svetima patirtis. Rūta žino, ką reiškia dirbti darbą nejaučiant pasitenkinimo ir pilnatvės, jausti nerimą ieškant krypties, o ją radus – jausti nuolatines abejones savimi. Rūtos darbo tikslas – padėti žmonėms geriau suprasti save ir savo poreikius, išmokti palaikyti save ir augti per kasdienius iššūkius.