Mokesčių planavimas: kodėl į tai svarbu atsižvelgti renkantis veiklos formą? Planavimo iššūkis (IV dalis)

Verslo liudijimas, Individuali veikla pagal pažymą, Mažoji bendrija, Uždaroji akcinė bendrovė ir t. t. – ką rinktis? Kaip žinoti, kokia veiklos forma yra tinkamiausia tau?

Ar galima iš anksto suplanuoti mokesčius, renkantis veiklos formą?

Ketvirtojoje planavimo iššūkio dalyje Karolina Brusokienė kartu su buhalterijos srityje dirbančia lektore Audrone Žukaite aptars visas veiklos formas ir papasakos, kaip tinkamai suplanuoti mokesčius, kad metų pabaigoje nereikėtų patirti streso deklaruojant pajamas.

Audronė Žukaitė, turinti 30 metų darbo patirtį buhalterinės apskaitos, finansų valdymo srityje. Dirbusi didelėse įmonėse, kaip UAB Vilandra”, UAB Tokvila”, UAB New Vision” įmonių grupėje finansų vadovo pareigose. 5 metai darbo audito įmonėje . 2014 metais įgytas VU Finansų magistro diplomas. Pravesta daugiau nei 180 valandų mokymų nuo finansų ne finansininkams iki finansai įmonių vadovams. Įgyta patirtis leido 2014 metais įkurti nuosavą verslą – buhalterinės apskaitos ir konsultavimo įmonę. Šiuo metu su komanda vysto projektą  on line integracinė kriptovaliutų buhalterinės apskaita.

Seminaro metu taip pat atsakysime į klausimą, kokias išlaidas galima įtraukti į įmonės finansų apskaitą, o kokių ne.

Apie lektorę: Karolina Brusokienė yra sukūrusi ir vysčiusi daugiau nei 10 verslų, kuriuos sėkmingai pardavė, išnuomavo, o su keliais dirba ir toliau. Karolinos kuriami verslai apima: odontologiją, svečių namų veiklą, senelių globos namus, nekilnojamo turto vystymą ir nuomą, internetinių kursų platformos kūrimą, grožio salonų veiklą, maisto produktų gamybą bei distribuciją ir drabužių kūrimą. Būdama dar tik 27-eriu Karolina augina tris vaikus ir šiuo metu vysto 3 verslus bei yra aktyvi investuotoja.