Kaip sukurti sėkmingą verslą neperdegant?

Aurika Valan – moterų lyderystės ir santykių koučerė bei įgalintoja. Tikrasis jos sielos pašaukimas – padėti moterims patirti tai, kad jos gali turėti viską - tiek verslo sėkmę, tiek savo svajonių santykius.

 

Moterys kreipiasi į Auriką norėdamos pabudinti savo kūno išmintį ir pamilti visą savo esybę, apjungiant jų nervų sistemą, emocijas bei sakralų seksualumą kaip dvasinį kelią. Remdamasi per daug metų surinkta patirtimi, Dao ir Tantros tradicijų išmintimi bei modernių somatinių metodų pritaikymu, Aurika siūlo unikaliai išreikštą, praktišką metodiką, kaip mūsų intuityvią kūno išmintį pritaikyti tiek meilėje, tiek versle.

 

Aurika gyvena Teksase (JAV) ir pasauliniu mastu dirba su moterimis iš viso pasaulio. Daugiausia laiko praleidžia rašydama savo knygą ir vesdama ilgalaikes programas asmeninių sesijų bei grupinių programų būdu.

Pasikvietėme Auriką į klubą papasakoti apie savo patirtį kuriant savo asmeninį verslą. Vien kūryba reikalauja nemažai resurso, o sukurti ir išlaikyti gali tapti tikras iššūkis. Aurika papasakos apie verslo rolę moters gyvenime, kur pasisemti ir kur neeikvoti savo energijos bei kaip ją subalansuoti.