Kaip sėkmingai kurti verslą partnerystėje?

 

 

Pokalbis su Živile Cirtautaite, restorano „Stebuklai“ personalo vadove.

Ar kada nors pagalvojai apie verslo kūrimą su vyru, geriausia drauge, o gal artimu šeimos nariu? Juk, kaip sakoma, dvi galvos geriau už vieną, tačiau kaip atskirti darbus nuo santykių? Apie visa tai pasikvietėme pasikalbėti Živilę Cirtautaitę, keturių restoranų bendrasavininkę, „Stebuklai“ personalo vadovę ir ypatingų renginių organizatorę.
 
Po mokyklos baigimo Živilė, kaip ir daugelis tuo metu, rinkosi „perspektyvią specialybę“ pagal turimus gebėjimus, baigiamųjų egzaminų rezultatus bei rinkos tendencijas. Živilė puikiai mokėsi todėl surizikavo stoti į VU ekonomikos specialybę ir įstojo. Po poros metų ji pasirinko bankininkystės specializaciją ir turėdama sudėtingus santykius su dėstytoju vis kartojo: „Niekada nedirbsiu banke“.
 
Gyvenimas sudėliojo kitaip ir jau ketvirtame kurse Živilė pradėjo savo karjerą banke, tuo metu planuodama padirbti pusmetį, kad galėtų įsirašyti į CV puikias pareigas, tačiau užsibuvo kiek ilgiau – 7 metus. Per šiuos metus Živilė patyrė visko: nuo noro viską mesti čia ir dabar iki svajonių pareigų ir laisvės jausmo. Nors ji išmoko daug, visada žinojo, kad darbas ofise arba pilnai samdomam darbe – ne jai. Kai Živilė tapo mama, ji link išsilaisvinimo ir svajonių pildymo stumtelėjo pirmiausia savo vyrą, o pati susikoncentra vo į dvynukų auginimą.  Kai vaikai paaugo, paaugo ir Živilė – išdrąsėjo ir ėmėsi veikti.
 
Apie savo kelionę iki svajonių darbo Živilė nori pasidalinti ir su jumis. Šiuo metu ji kuria verslą kartu su vyru ir su draugų pora, tad puikiai žino, ką reiškia verslas partnerystėje. Kalbėsimės ir apie 7 vasaras Nidoje, keliavimą, darbus su mažais vaikais skirtingose Lietuvos vietose, žiemomis Balyje bei apie veiklą viename sudėtingiausių verslo sektorių – restoranuose.

SVARBU:  Šis seminaras skirtas „Šeimos dalies“ prenumeratorėms. Jei nori dalyvauti šiame ir būsimuose „Šeimos dalies“ renginiuose - paaugink savo prenumeratą vienu žingsneliu!