Kaip pradėti gyventi pilnavertiškai, mylėti save ir išdrįsti siekti savo tikslų? III dalis: Pinigai

Pradėjusi gyventi pagal šiame kurse aptariamas pamokas ne tik pradėjau kasdien džiaugtis, didžiuotis savimi ir jaustis dėkinga už savo kūną, kartu galėjau ištrūkti iš toksiško pykčio rato ir mano verslas šovė į viršų. Naujas projektas per pusmetį uždirbo virš 70 tūkst. eurų, o aš pirmą kartą pasijutau išties saugi… Nes pati šį saugumą ir susikūriau!

 

Svarbiausia, jei galiu aš - gali ir tu! 

 

Ko tikėtis? 

 

Kursas susideda iš 4 dalių: 

  • Meilės sau, kaip pamato, leidžiančio tau kurti ir augti (gruodžio 5 d.); 
  • Verslo/karjeros kūrimo ir pokyčių baimės įveikimo (gruodžio 19 d.);
  • Pinigų blokų atpažinimo ir skirtingų būdų, kaip iš jų išsilaisvinti (sausio 9 d.);
  • Sveikos rutinos kūrimo (sausio 18 d.).

Moderniame pasaulyje moters rolė itin pasikeitė, mūsų karta perrašinėja taisykles, kaip moterys dirba, siekia karjeros, kokius pinigus jos uždirba, kokią rolę užima šeimoje, kaip augina vaikus ir ko tikisi iš partnerio. Kartu kaip mato save - galbūt visuomenėje mes jau stipriai emancipuotos ir laisvos, bet daugelis ir toliau gyvename kitų lūkesčių ir nemeilės sau kalėjime. Laikas ištrūkti!

 

O jei vienu sakiniu, šis kursas yra apie gyvenimo kokybę: visavertį, laisvą ir laimingą moters gyvenimą!

 

Ne paslaptis - kol pinigų trūksta ir reikia nuolat jaudintis, laiminga ir saugia jaustis sunku.

 

Esu su didžiuliu hameriu išsprogdinus (savo mintyse taip įsivaizdavau) daugybę pinigų blokų, kurie man trukdė gerai uždirbti, išmokti valdyti pinigus ir tapti nepriklausoma. Labai gera gyventi be finansinės baimės ir tvirtai pasitikėti savimi. Ne tik išgirsi, kaip man tai pavyko, bet kartu darysime ir skirtingas užduotis - man svarbu, kad jau kurso metu pradėtum matyti pokytį!

 

Rasa Jusionytė - žinoma laidų vedėja ir verslininkė, „Ką darai, daryk gerai“ projekto, per pusę metų užaugusio į pelningą verslą, bendraįkūrėja. Rasa grįžusi po studijų Londone pradėjo tarptautinį žurnalą „What do people do?“, kur kalbino ir žymius „TED Talks“ pranešėjus, ir „The Sunday Times“ bestsellers sąrašo autorius, ir pardavinėjo žurnalą tokiuose miestuose, kaip Berlynas, Londonas ir Niujorkas. Šis kursas yra apie tai, kokių įrankių reikia žmogui norinčiam iš idėjinio produkto sukurti pilnavertį verslą. Nors čia kalbame ir apie finansus, ir karjerą, be meilės sau - nė žingsnio. Tiksliau nė žingsnio į laimingą gyvenimą, kur tavęs nepersekioja perdegimai ir toksiškas meilės ryšys.