Gyva konsultacija: kaip pradedančiam verslui pasikloti stabilų finansinį pamatą ir sėkmingai įsilieti į rinką?

 

Akvilė ir Deimantė šiuo metu stato savo grybų fermą Vilniuje! Jos planuoja auginti gurmaniškus grybus ant kavos tirščių, paįvairinti grybų pasirinkimą Lietuvoje ir skleisti žinutę apie grybus, jų panaudojimą ir auginimą.

Ką jos turi šiandien? Neseniai išsinuomotas patalpas, kurias tik pradėjo įrenginėti. Turi instagramo paskyrą (@mushimushi_grybai), sukurtą Akvilės dar prieš prisijungiant Deimantei prie šio projekto. Viskas! Nors mylimos idėjos verslo kūrimas nuo nulio skamba jaudinančiai ir įdomiai, dažnai merginas aplanko su finansais bei pardavimais susijusios baimės. Suprantama, kad pradžioje verslas negali sukurti finansinio stabilumo, bet nuolatinis galvojimas apie reikalingus finansus, augančias kainas, artėjančią krizę, atima daug energijos. 

Šioje konsultacijoje Akvilė ir Deimantė sužinos:

  • Kaip sumažinti su finansais susijusį nerimą?
  • Ar yra kažkokie būdai gauti finansavimą verslo pradžioje?
  • Kaip jaunam ir pradedančiam verslui pasikloti stabilų finansinį pamatą be didelių investicijų?
  • Kaip įsitraukti į rinką su nauju, neįprastu produktu?
  • Kaip geriausiai komunikuoti socialinuose tinkluose?
  • Kada geriausiai kurti internetinį puslapį?

Akvilę ir Deimantę konsultuos marketingo specialistė Monika Petravičiūtė ir verslininkė bei „Ką darai, daryk gerai“ bendraįkūrėja Karolina Brusokienė. 

Jei norėtum tokios konsultacijos ir tu, drąsiai rašyk info@kadaraidarykgerai.lt, papasakok savo istoriją ir kas neduoda ramybės ir suderinsime gyvos konsultacijos datą.