Gyva konsultacija: kaip dirbti ir užsidirbti tiek, kiek esi verta?

Laima Beržinytė Gulbinienė – nauja „Veiklių moterų klubo“ bendruomenės narė, kuri nedrąsiai atsiuntė mums savo prisistatymą, prašydama gyvos konsultacijos. Ji turi daug skirtingų veiklų: fotografija, henna tatuiruočių puslapis, vyro blaivios statybos profilis ir kita.

Laima dalinasi: „Veiklų nemažai, bet visose trupinu save... atrodo, kad visur gera ir viską moku, bet jaučiuosi blogai, nes nors ir turiu talentų, sugalvoju būdus, kaip užsidirbti, bet nesiseka arba labai mažai sukasi malūnėlis. Man pinigus „imti“ tiesiog nepatogu. Fotografija mano stiprioji pusė, tačiau nors klientai džiaugiasi mano darbais, užsakymų turiu nedaug. Galvoje man nuolat kirba klausimas: ką darau ne taip, ko nepadarau, kad viskas įsisuktų ir galėčiau užsidirbti?“

Laima prisipažino, kad dalyvauti šioje konsultacijoje jai nedrąsu ir net šiek tiek gėda, nes praktiškai neturi jokių žinių ir bijo, kad kitoms moterims nebus įdomu klausytis. 

Norime nuraminti, kad gyvos konsultacijos ir yra skirtos tam, kad atvirai pasikalbėtumėm apie tai, kas neramina ir kur jaučiatės nesaugiai. Šios konsultacijos naudingos ne tik vienai pašnekovei, kurios situaciją nagrinėjame, bet ir visoms kitoms klubo moterims. Juk neretai iš šono klausydamos kitų istorijų, suprantame ir kur pačios stringame arba į kokius klausimus vis ieškome atsakymų, tačiau pačios to neįsivardijame.

Šįkart konsultaciją ves dvi „Ką darai, daryk gerai“ bendraįkūrėjos Rasa Jusionytė ir Karolina Brusokienė, kurios visuomet viena kitą papildo ir nuoširdžiai dalinasi savo asmenine patirtimi kuriant verslą ir auginant pasitikėjimą savimi.

Jei norėtum tokios konsultacijos ir tu, drąsiai rašyk info@kadaraidarykgerai.lt,
papasakok savo istoriją ir kas neduoda ramybės ir suderinsime gyvos konsultacijos datą.