Dirbtuvės: kaip naudotis ChatGPT?

Apie ChatGPT dabar kalba VISI. O daugybė verslų šį naują įrankį naudoja kone viskam: nuo socialinių medijų tekstų rašymo iki problemų sprendimo. Nesvarbu, kokie mūsų projektai ar profesija - mes galime naudotis ChatGPT, tik pačios to dar gal nežinome. Tai reik imti ir išmokti! 


Tiesą sakant, ChatGPT gali labai daug ir mums tikrai svarbu neatsilikti, suvokti kaip jau dabar galim šiuo įrankiu naudotis, ir kaip juo verslai ir individai naudosis rytoj. O jei jau mokytis, tai iš geriausių! Ta proga pakvietėme į klubą Antaną Bernatonį, vieną daugiausiai su dirbtiniu intelektu dirbančių žmonių Lietuvoje. Antanas mums pirma praktiškai parodys, kaip galime naudotis šiuo įrankiu, o tada papasakos apie įvariusias galimybes, kaip dar galime jį išnaudoti. Antanui itin aktuali ir AI filosofija, platesnės galimybės, tad a) jūsų visi klausimai laukiami b) galėsime leistis ir į diskusiją. 

Antanas Bernatonis - GenZ.lt naujienlaiškio autorius, buvęs verslo plėtros vadovas Montonio įmonėje, ChatGPT prompt'ų inžinierius ir praktinių AI įrankių entuziastas.