Kokią įtaką asmeninis efektyvumas daro verslo efektyvumui?

 

 

Namų darbų užduotį rasi čia 📚

Kiekvienam verslui yra gyvybiškai svarbu matuoti efektyvumą ir auginti su juo susijusias kompetencijas. Tai darant išvengsime ilgos ir varginančios kelionės, kuri ilgainiui atsibosta ir išvargina taip, kad pasiduodame nepasiekę savo svajonių.

Tuomet į galvą pradeda lįsti tokios mintys: pavargau (ar net pervargau...), atsibodo, čia ne man, eisiu dirbti samdomo darbo…” ir pan. Kas už to slepiasi? Visus atsakymus sužinosime seminare.

Atrinkau, tik keletą, kuriuos nuolat su klientais analizuojame ir padėsiu į juos pasigilinti.

Tikrai kažkur atpažinsi save ir surasi sprendimą.” dalinasi paskaitos lektorė Diana. 

Paskaitoje sužinosite:

  • Kaip persipina mūsų, kaip verslo vadovų ir vystytojų asmeninis efektyvumas su verslo efektyvumu;
  • Kas yra tie verslą ribojantys ir net stabdantys veiksniai ir kaip juos įveikti.

Apie visą tai Diana dalinsis dviejų dalių praktiniuose mokymuose (nusiteikite namų darbams).

Keletas temų, kurias nagrinėsime:

  • Didžiausias potencialas kaip ir didžiausias riboklis versle yra pats verslo vystytojas;
  • Idėjos fix: žinau, kaip viskas turėtų būti…;
  • Iškreiptas tikrovės suvokimas. Remtis faktais: iš kur žinote, kad dirbate gerai? Klientai gerai atsiliepia? Kaip tai daro įtaką jūsų verslui? Skaičiai, skaičiai, skaičiai;
  • Užstrigimas darymo dalykuose (kai darbas užima daugiau nei 60-90%, o kartais 200%...kai vagiame laiką iš gyvenimo) ir kt..

Bus ženkliai naudingiau, jei prisijungsite gyvai, atliksite namų darbus ir dalyvausite abiejose mokymų dalyse.

Atkreipiame dėmesį į temą – efektyvumas. Tad jei jau apsisprendei jo mokytis, daryk tai efektyviai.” - dalinasi lektorė.

Apie lektorę:

Sveiki, aš esu Diana, konsultacinės verslo įmonės Pradėk verslą paprastai” vystytoja ir vadovė. Iš 10 metų smulkaus verslo konsultavimo patirties galiu pasakyti pagrindinę priežastį, dėl ko pradedančio verslo sėkmės istorijos tampa nesėkmės istorijomis. 

Tai dėl vienos pagrindinės priežasties – verslo finansinio planavimo, prognozavimo įgūdžių kompetencijos stokos, kas yra pagrindas verslo valdymui. Versle būtina mokytis „verslo kalbos“, kuri yra „skaičių kalba“.

Mano pašaukimas – verslo mentorystė, vedimas už rankos tiek, kiek reikia.Padedu išsigryninti verslui itin reikšmingus dalykus: verslo vertę bei susikurti verslo valdymo pagrindus – finansinį ir srautų planą, kurie yra tiesiog būtini. Padedu nusibrėžti aiškią verslo viziją ir jos planingai bei sistemingai siekti. Apjungiu verslo planą su finansiniu planu, kas padeda taupyti jūsų resursus ir investuoti tik į tai, kas būtina. Mokau analizuoti verslo rodiklius ir efektyvumą. Konsultuoju verslo vadovus, kuriems jau atsibodo kažką, kažkaip daryti ir nematyti reikiamo rezultato.

Svarbu: Pokalbio dieną pagrindiniame „Šeimos dalies“ puslapyje pasidalinsime Google Meets nuoroda, kurią paspausdus galėsi klausytis konsultacijos ir užduoti rūpimus klausimus.

Jeigu pokalbio negalėsi klausytis tiesiogiai - nieko baisaus! Jam pasibaigus pasidalinsime vaizdo įrašu.