10 patarimų kaip padidinti pardavimus smulkiesiems verslams

Kai kurie smulkūs verslai patiria gerus pardavimų mėnesius, tačiau susimąsto kaip išlaikyti pagreitį visus metus. Kiti nežino kaip išsiskirti pardavime.  Treti susiduria su tiesiog staiga pradėjusiais kristi pardavimais. Pardavimų klausimas smulkiajame versle visada yra ant stalo.

 

Kad ir kokia būtų jūsų motyvacija ir/ar iššūkis pardavimuose, yra keletas strategijų, kurias galite naudoti pardavimų skatinime neišpučiant savo biudžeto. Susitikime, Lineta Ramonienė, PhD, pateiks dešimt patarimų kaip supaprastinti paravimo procesą ir padidinti pajamas.

 

Lineta Ramonienė, PhD - ISM Vadovų magistrantūros modulio „Strateginė rinkodara“ vadovė. Ji taip pat yra magistrantūros programos „Tarptautinė rinkodara ir vadyba“ direktorė, „CRC Consulting“ vadovaujanti partnerė ir vadybos konsultantė. Dalyvauja „American Marketing Association“ veikloje. 


Pokalbio dieną klube paskelbsime prisijungimo nuorodą į tiesioginį pokalbį, kuriame galėsi užduoti klausimus Linetai.


Šių mokymų tikslas - tobulinti bei ugdyti profesines žinias tam kad būtų pagerinta esamo arba būsimo darbo kokybė. Mokymai laikomi užbaigtais tik atlikus visas užduotis.