Q&A sesija su „Gentle Day“ įkūrėja Vilmante Markevičiene!

Vasaros metu kiekvieną mėnesį klube turėsime svečią – moterį verslininkę, kuriai jūs galėsite pietų pertraukos metu gyvai užduoti klausimus apie jos kelią link sėkmingo verslo. O geriausia dalis – pasidalinti su ja ir paklausti, kaip ji spręstų TAU kylančią problemą versle, kaip ji reaguotų į tavo situaciją ir galbūt jau net yra susidūrusi su identiška problema.

Tai unikali galimybė brain pick'inti ir pamatyti, kaip mąsto kitos verslininkės bei gauti itin naudingų įžvalgų!

Šį kartą klube Vilmante Markevičiene – prekinių ženklų „Gentle Day“ ir „EiVi“ įkūrėja. Vilmantė pati kuria bei patentuoja inovatyvius ir ekologiškus produktus menstruacijoms: įklotus, taureles, menstruacines kelnaites ir pan. Įmonė nuolatos auga ir šiandien „Gentle Day“ produktų galima įsigyti ne tik Lietuvoje, bet ir visoje Europoje bei JAV.

Jie yra užėmę stiprias pozicijas vaistinėse bei prekybos centruose, tad Vilmantė gali papasakoti viską nuo A iki Z apie patekimą į pavyzdžiui Maximos ar IKI prekybos centrus, procesus, kuriuos reikės praeiti, marketingą parduotuvės viduje, sutartis ir pan. Taip pat, per paskutinius metus jie itin išaugo Meta reklamos srityje, sustiprėjo elektroninė parduotuvė. Vilmantė pati kuria turinį reklamoms bei dirba su agentūra, tad gali atsakyti ir į digital reklamos klausimus. „Gentle Day“ taip pat žengė žingsnius Amazon rinkoje. Tad klauskite drąsiai! Vilmantė ateina absoliučiai nuoširdžiai atsakyti bei papasakoti ką ir kaip darė, kokios buvo jos klaidos, ko mokėsi ir ko dabar mokosi.