Praktinis užsiėmimas: kodėl pinigai kelia nerimą?

Matydami, kokia svarbi jums finansų tema, šįkart norime panagrinėti pinigus iš psichologijos pusės. Baimė dėl pinigų ir finansinio stabilumo neretai tampa vienu didžiausių nerimo šaltiniu. Kaip reikės išgyventi, jei neteksiu darbo arba mano verslas nieko neuždirbs? Ką reikės pasakyti tiekėjams ir partneriams, jei negalėsiu apmokėti sąskaitų? O kaip elgtis su pinigais, jei jų bus per daug? Į šiuos ir kitus jūsų klausimus atsakys licenzijuota klinikinė psichologė – psichoterapeutė Rūta Kavaliauskienė.
 

Apie lektorę:

 

Rūta savo praktikoje taiko Kognityvinės elgesio terapijos ir Schemų terapijos principus, nuolat aktyviai domisi įvairiomis šiuolaikinėmis, mokslu grįstomis psichoterapijos technikomis, kurias praktikuoja pati ir taiko darbe. Gilindamasi į psichologiją ji sužinojo ir savo kūnu patyrė, jog žmogus nėra apibrėžta,
vienalypė, nesikeičianti būtybė. Rūtos darbo tikslas – padėti žmonėms geriau suprasti save, savo emocinius poreikius bei atrasti būdus juos patenkinti. Taip pat geriau suprasti save santykiuose su kitais žmonėmis, priimti gyvenimo iššūkius ir per juos augti.