Kaip pradėti savo svajonių verslą?

Viskas prasideda nuo galvoje staiga gimusios verslo idėjos. Jau trykšti užsidegimu pradėti ją įgyvendinti, bet kelią pastoti ir entuziazmą nuslopinti gali jau pirmasis klausimas: o nuo ko pradėti? Imi kelti savo svajonių verslui daugybę tikslų, bet jie atrodo tokie dideli, kad pasidaro net per baisu jų siekti. 

 

Karolina Brusokienė jau atliko daugybę konsultacijų, kurių metu savo verslą pradedančios moterys dalinosi joms kylančiomis problemomis. Karolina girdėjo, kur dažniausiai versle užstringa moterys ir kas stabdo jų verslo pradėjimą ir augimą. Šias konsultacijas ji norėjo perkelti į seminarą ir jame atsakyti į pagrindinius klausimus bei padėti Jums žengti pirmuosius žingsnius sėkmingo verslo kūrime.

Seminare aptariami 3 žingsniai, kuriuos reikia padaryti, jog sukurtum sėkmingą verslą: 

 

  • Kaip išsirinkti idėją ir patikrinti ar ji bus pelninga? Kaip tavo idėją padaryti pelningą? Kaip susidėlioti verslo augimui ir plėtojimui skirtą biudžetą? Kodėl reikia jį skaičiuoti?
  • Kaip sukurti verslo planą? Nuo ko pradėti ir kas svarbiausia jį kuriant? Kodėl jis yra būtinas?
  • Su kokiomis baimėmis dažniausiai susiduriama kuriant verslą ir kaip tas baimes paversti naudingomis tavo verslui?


Apie lektorę: 

 

Karolina Brusokienė yra sukūrusi ir vysčiusi daugiau nei 10 verslų, kuriuos sėkmingai pardavė, išnuomavo, o su keliais dirba ir toliau. Karolinos kuriami verslai apima: odontologiją, svečių namų veiklą, senelių globos namus, nekilnojamo turto vystymą ir nuomą, internetinių kursų platformos kūrimą, grožio salonų veiklą, maisto produktų gamybą bei distribuciją ir drabužių kūrimą. Būdama dar tik 27-eriu Karolina augina tris vaikus ir šiuo metu vysto 5 verslus bei yra aktyvi investuotoja.