Ką verslas gali daryti tęsiantis karui Ukrainoje?

Šiame pokalbyje susitinka Monika ir Rasa, dvi šios tinklalaidės vedėjos, pasikalbėti, ką verslas gali dabar daryti, kaip reikia elgtis?

Tiesa, kad šį kartą buvo suplanuota visai kita epizodo tema, tačiau visas marketingas, pardavimai ar verslo plėtra dabar jau kitokie, nei prieš kelias dienas. Po to, kai 2022 m. vasario 24 d. Rusija pradėjo žiaurius ir netoleruotinus karo veiksmus prieš Ukrainą, mes, kaip ir visas pasaulis, negalime nereaguoti ir apie dalykus šnekėti įprastai.

Todėl pirmiausia, prieš visas tolimesnes kalbas skatiname padėti Ukrainai taip, kaip galite. Ar tai būtų auka pinigais, pavyzdžiui, „Blue & Yellow“ organizacijai, ar tai būtų pagalba darbais priimant Lietuvoje nuo karo bėgančius ukrainiečius, ar tai būtų paprasčiausia malda už Ukrainą.

O kalbant apie laidos temą, kai dar niekas neaišku ir visur aplink mus pilna baimės, nusivylimo ir liūdesio, mes norime atvirai pasikalbėti, ką daryti šiuo laikotarpiu su savo darbu, verslu ir kaip apskritai išlaikyti sveiką protą kasdienybėje. 

Jei nori daugiau paramos ir žinių, įstok į klubą (30 % nuo kiekvienos narystės siunčiame paramai): https://bit.ly/36INuAX

 

SPOTIFY                        APPLE PODCASTS