Seksualinė energija - tai kūrybinė energija. Seminaras su Monika Malinauskaite.

Mes tiek daug energijos „ištaškome“ bandydamos strateguoti ir suplanuoti kūrybinį įkvėpimą ar protu išgalvoti savo talentus... Kaip vyšnią ant torto užkrauname įtampą bei gėdos jausmus seksualiniame gyvenime, kūno kompleksus, baimes būti nepatogia partneriui bei aplinkiniams. O paskui stebimės, kodėl nejaučiame tos norimos flow būsenos, spontaniškumo ir lengvumo jausmo. 

Taip yra todėl, kad nesame įvaldžiusios ar net bijome/gėdijamės savo seksualinės – kūrybinės energijos. Nieko nuostabaus, nes anksčiau už tai moterys buvo deginamos ant laužų! Juk ragana ir yra ta, kuri jaučia savo galią, prisiima atsakomybę už turimas duotybes ir yra drąsi gyventi grynaveislį gyvenimą be kompromisų (pati sau pripažinti ir pasiimti tai, ko nori). 

Šis seminaras bus provokuojantis, iškeliantis daug klausimų, pastatantis į ne visada malonią akistatą su savimi. Tačiau visa tai patirsime drauge, saugiame rate, man laikant erdvę. Į pagalbą pasitelksime kvėpavimo praktikas, judesio dovaną, dailės terapiją. Mokysimės išeiti iš konkurencingumo į kūrybingumą.

Pasiruošimas: 

·       Įsitaisyk ant jogos kilimėlio arba pledo
·       Paimk kuo didesnio formato popieriaus lapą.
·       Pasiruošk akvarelę arba kelių spalvų guašą (baltas, raudonas, juodas, mėlynas, geltonas, žalias), teptuką (patogiau storesnis), tušinukus ar flomasterius (bet kokios spalvos).
·       Pasirink jaukią ir netrikdomą aplinką, kur galėsi patogiai įsitaisiusi piešti, laisvai reikšti kylančias emocijas.