10 SAVAIČIŲ PROGRAMA. Marketingas, kuris duoda rezultatus

Ar dirbi su puikiu produktu / paslauga, tačiau pardavimai neauga? O gal sukiesi marketinge, tačiau matai, kaip greitai viskas keičiasi ir norėtum pagilinti žinias? 

Klube mums svarbu, kad marketingo seminarai ne tik padėtų stiprinti tavo brand’o įvaizdį bet ir generuotų realius pardavimus. Kaip? Surinkome lyderiaujančius profesionalus, dirbusius su didžiausiais prekės ženklais Lietuvoje ar nuo nulio užauginusius savus. Jie papasakojo, kaip segmentuoti auditorijas, kurti flows, kas yra geri ROAS (jei visi šie žodžiai atrodo negirdėti, neišsigąsk, viską paaiškinsime programos metu ir bus laaaabai naudinga juos sužinoti!), o taip pat palietė ir itin svarbią kūrybinę dalį – reklamos vizualų dizaino taisykles bei naujienlaiškių tekstų rašymą. Ir dar – mokysimės, kaip kurti pranešimus spaudai net iš „Žmonės.lt“ redaktorės! 

Prisijunk prie programos: „Marketingas, kuris duoda rezultatus“ ir kiekvieną savaitę į savo el. pašto dėžutę gausi vieną naują paskaitą. 

Tau tereikia palikti savo el. paštą registracijos formoje - visa programa absoliučiai nemokama!

Visos klubo programos padės tau patogiai mokytis,  o žiūrėdama paskaitas gausi užduotis, kurias atlikusi iškart matysi didelį progresą. Nepamiršk pasidalinti labiausiai patikusiomis mintimis klubo „Facebook“ grupėje arba parašyti mums tiesiogiai ir aptarti iškilusius klausimus.