Perfekcionizmas ir vengimas: dvi problemas palaikančios strategijos. ĮRAŠAS

 

 

Jautiesi lyg įtempta styga? Nuolat bandai viską atlikti tobulai? Turi daug energijos ir idėjų, tačiau viską darai su daug įtampos, greitai nuvargsti ir perdegi? Tau labai sunku derinti profesionalias veiklas su gyvenimu? Nejauti natūralios tėkmės ir perėjimo nuo vienos veiklos prie kitos? Tavo kūnas pavargsta nuo nuolatinės įtampos ir tu krenti į depresyvumo duobę, kurioje nebenori nieko veikti, nebeturi resursų nieko kurti? Pavargai, bet nežinai, kaip atrasti tvarų viduriuką?

Rūta Kavaliauskienė yra licencijuota psichoterapeutė, kuri aktyviai domisi šiuolaikinėmis psichoterapijos naujovėmis, jas aktyviai taiko sau ir savo darbe su klientais. Perfekcionizmas ir vengimas yra dvi Rūtos „mėgstamos strategijos“, kurias ji kasdien aktyviai tyrinėja ir vis atranda būdų su jomis susidraugauti, jas suprasti ir keisti naudingesnėmis strategijomis.

Šiame seminare Rūta dalinasi psichoterapinėmis technikomis, kurios padės tau suprasti, kodėl tu kartais išvis nenori nieko imtis, o kartais nori viską atlikti tobulai. Ji padės tau atrasti kas slypi už perfekcionizmo ir vengimo, labai gerai suprasti šias dvi strategijas ir paversti jas tavo sąjungininkėmis, padedančiomis tau judėti savo tikslų link.

Seminare sužinosi:

  •       Kodėl kartais turi daug energijos, idėjų ir labai daug nuveiki, o kartais sustingsti ir nieko nebenori?
  •       Kas slypi už tavo perfekcionizmo ir vengimo?
  •       Iš kur atsirado tavo perfekcionizmas ir vengimas?
  •       Kodėl tu vis grįžti ir grįžti prie šių neveiksmingų strategijų?
  •       Ką tau duoda perfekcionizmas ir vengimas ir ką jie iš tavęs atima?
  •       Ką daryt, kad perfekcionizmas ir vengimas padėtų tau geriau suprasti save?
  •       Kaip atrasti tvarų viduriuką, kuris tau leis derinti darbą su gyvenimu ir jausti daugiau ramybės, pasitenkinimo ir pilnatvės?

 

Seminaro vaizdo medžiaga bus paskelbta spalio 25 d., 12 val.