Išmok palaikyti save kiekviename žingsnyje ĮRAŠAS

 

 

Atidos ir atjautos praktiką rasi čia. 

 

Nuolat spaudi save nelanksčiomis taisyklėmis ir griežtais reikalavimais? Kiekviename žingsnyje save kritikuoji ir ko neveiki? Baudi save kaskart nepavykus išpildyti griežtų reikalavimų sau? Tau sunku sau rasti rūpesčio ir palaikymo? Nors kitų teigiamas žodis tave laikinai sušildo, tu nuolat jautiesi viena, vieniša, nesaugi? Pavargai ir norėtum sau daugiau šilumos, priėmimo, atjautos?

Rūta Kavaliauskienė yra licencijuota psichoterapeutė, kuri aktyviai domisi šiuolaikinėmis psichoterapijos naujovėmis, jas aktyviai taiko sau ir savo darbe su klientais. Rūta žino, ką reiškia gyventi sau nedraugiškose smegenyse, kurios kiekviename žingsnyje mato abejones, grėsmę ir pražūtį. Rūta sako, jog po daugelio metų savęs tyrinėjimo ir saviterapijos, ji suprato, jog svarbiausias įrankis, kurį ji išmoko yra savęs palaikymas.

Šiame seminare Rūta dalinasi psichoterapinėmis technikomis, kurios padės tau suprasti, kaip veikia tavo smegenys, kodėl jos kartais yra atšiauri vieta gyventi ir kaip žingsnelis po žingsnelios iš naujo susipažinti su savimi, išmokti palaikyti save kiekviename žingsnyje, visada būti savo pusėje ir pagaliau drąsiai dalintis savo dovanomis su pasauliu.

Seminare sužinosi:

  •       Kodėl tavo smegenys yra tokia atšiauri ir nedraugiška vieta gyventi?
  •       Iš kur tavo galvoje atsirado spaudžiantys, kritiški ir baudžiantys balsai?
  •       Kodėl tu nuolat jauti nerimą, gėdą ir sunkumą gyventi?
  •       Kodėl net turint draugų ir artimųjų, tu jautiesi lyg niekas tavęs nesupranta ir nesupras?
  •       Kaip darbe ir profesinėje veikloje nustoti save engti ir pradėti save palaikyti?
  •       Kaip jaustis geriau ir pagaliau pradėti drąsiai eiti į pasaulį ir veikti jame?.