Gili praktika apie meilę savo silpnumui ir iš atjautos sau kylančią stiprybę. ĮRAŠAS.

 

 

Mes žvėriškai bijome būti silpnos, „lievos“, „nepavarančios“, lėtos... Monika tai gali drąsiai teigti, nes vis dar pasitaiko etapų, kai ji tai išgyvena. Tačiau šį toksišką jausmą galima transformuoti ir tai nėra sudėtinga... Monika sako, kad jai labiausiai veikia santykio su vidine mergaite užmezgimas, puoselėjimas (nes čia ne vienos dienos ar nakties nuotykis) ir skaudžių praeities momentų išgydymas dabartyje.

Kai pasijaučiame išties suaugusios (galinčios prisiimti atsakomybę už save ir savo gyvenimą), visai be pastangų atsiranda ir  jėgų pasirūpinti savimi praeityje (vidinei mergaitei suteikti saugumo ir palaikymo, kurio, galbūt, taip trūko). Visa tai švelniai, saugiai, neforsuodamos patirsite meditacijos ir dailės terapijos pagalba.

Dailės terapija – pirmykštis įrankis, kuris nuo neatmenamų laikų padeda žmonėms apjungti sąmonę su pasąmone, taip harmonizuojant jausmus bei kūną. Norint tai patirti, nereikia nieko praktikuoti, specialiai iš anksto ruoštis ar kuo nors tikėti. Nereikia net mokėti ar mėgti piešti... Dažai ir teptukai čia veikia kaip instrumentai/laidininkai, padedantys išjausti save. O paskui jau viskas įvyksta savaime (kiekvienai tinkamiausia forma ir tempu).

Nepamiršk pasiruošti reikalingų priemonių. 🖌

·       Paimk kuo didesnio formato popieriaus lapą.

·       Pasiruošk akvarelę arba kelių spalvų guašą (baltas, raudonas, juodas, mėlynas, geltonas, žalias), teptuką (patogiau storesnis), tušinukus ar flomasterius (bet kokios spalvos).

·       Pasirink jaukią ir netrikdomą aplinką, kur galėsi patogiai įsitaisiusi piešti, laisvai reikšti kylančias emocijas.

Taip pat, programos Facebook grupėje galėsi pasidalinti savo piešiniais ir pajautimais iš meno terapijos, jeigu tik nori💕