Prasmės paieškos „grįžti į savo ašį”: koks mano kodėl, kokios mano tikrosios vertybės, o kurios tiesiog primestos? Įrašas

Labai daug energijos netenkame darydami ne tai, kas mums skirta, gyvendami ne taip, kaip norime patys, o taip, kaip primetė visuomenė ar artima aplinka. Šiame seminare Karolina pasidalins kas trukdo ir kas padeda turėti energijos ir kaip grįžti į savo ašį ir pajausti balansą kasdienybėje.


Bus šiek tiek teorijos, bet daugiau mokysimės per praktines užduotis.


Seminarą ves Karolina Brusokienė, „Ką darai, daryk gerai“ bendraįkurėja, sukūrusi ir vysčiusi daugiau nei 10 verslų. Būdama dar tik 28-erių, Karolina augina tris vaikus ir šiuo metu vysto keletą verslų bei yra aktyvi investuotoja. 


Karolinos tikslas programoje - dalintis ne teorija, o kelione, kurią pati praėjo. Lektorė akcentuoja, jog svarbu ne tik žinoti, kaip suvaldyti perdegimą ar saugotis, jog tai neįvyktų, bet ir atrasti šaknis to, kas mus palydėjo į šią būseną ir kaip tai pakeitus pakeisti savo santykį su darbu ir apskritai su visa aplinka. Karolina padės suprasti, kad gausa ir prasmė gali ateiti su lengvumu.


Namų darbus bei klausimų priminimus atsisiųskite čia.