Meno terapija - darbų aptarimas. Įrašas

Šioje praktinėje sesijoje aptarsime prieš tai vykusios terapijos namų darbus, dalinsimės rezultatais, giliau nagrinėsime kiekvienos darbus.


Monika Malinauskaitė – kūrybinės bei seksualinės energijos žaibolaidis, unikalių dailės terapijų vedlė, menininkė, rašytoja, laisvai samdoma kūrybos vadovė bei itin smalsi dvasinių erdvių tyrinėtoja. Tai moteris, pakeitusi profesiją daugiau nei 10 kartų ir kiekvieną kartą vis sėkmingiau sukūrusi savo tapatybę bei vertę rinkoje. Ji pati save vadina Gyvenimo Menininke, įgalinusia vidinį Kūrėją. Būtent tai galima patirti jos vedamose šamaninėse sesijose – gilų vidinį įsigalinimą, kuris plečia suvokimą ir transformuoja ribojančius elgesio modelius.

Dauguma mūsų esame išbandžiusios ne vieną auksinį metodą, kaip gyventi kuo produktyviau:

kada keltis, ką valgyti, kaip planuotis darbus, kokiu efektyviausiu būdu aplinkiniams pateikti save, kad paliktume norimą įspūdį... 


Deja, anksčiau ar vėliau, tai nuveda prie liepto galo, kur išsenka jėgos, viskas užknisa, nebepakanka motyvacijos ir, visai kaip su dietomis, sulaukiame jo-jo efekto – vėl grįžtame į senas vėžias, tik dar labiau išsitaškiusios ir su mažesniu jėgų rezervu. Kyla natūralus klausimas, ką daryti, kad išeitume iš šio užburto rato?