Video turinys - kaip paprastai (bet strategiškai) juo pasinaudoti kuriant prekinį ženklą?

Dar nenaudojate video turinio savo prekinių ženklų (taip pat ir asmeninio pž) komunikacijai? Nedarykite šios klaidos. Pasaulis nuolat keičiasi ir pastaraisiais metais dramatiškas pokytis įvyko būtent prekinių ženklų kuriamo turinio formatuose. 


Taip, prekiniai ženklai ir anksčiau kūrė video turinį, bet jis buvo profesionalus, nupoliruotas, ištobulintas iki detalių. O dabar matome ir visiškai kasdienišką video turinį, kuris kartais renka net daugiau peržiūrų ir padaro daugiau konversijų nei tas tobulasis. Kodėl tai vyksta?


Kokie pokyčiai mus prie to privedė? Ir kaip labai labai paprastai (bet strategiškai) galime pasinaudoti video formatu savo prekinių ženklų komunikacijoje? P.s. Tam nereikės jokios papildomos įrangos, tik telefono su filmavimo funkcija.
 

Lektorės prisistatymas: 


Sveiki, mano vardas Aurelija, online mane vadina Aurita. Aš padedu veiklioms moterims vystyti jų prekinius ženklus, tai darau per strategijos kūrimą bei prekinių ženklų vizualo kūrimą (ir tai nebūtinai yra logotipai). Jau 7 metus dirbu kūrybinį darbą - Barselonoje dirbau grafikos dizainere bei fotografe, dabar Vilniuje toliau užsiimu prekinių ženklų identiteto dizainu bei video turinio kūrimu. Esu nufilmavusi keletą šimtų Reels sau ir savo klientams. Taip pat esu dirbusi su gerai žinomais žmonėmis Lietuvoje, tokiais kaip Natalija Bunkė, Ieva Voveris, Milita Daikerytė ir kt. Pati sėkmingai vystau savo asmeninį prekinį ženklą (@aurita.blog) bei esu išleidusi 2 online kursus "Reels pradžiamokslis" ir "Instagram vizualo pagrindai". Aš tikiu, kad kiekviena gali sėkmingai vystyti savo prekinį ženklą, savo turiniu mokau kaip tai padaryti. (: