Efektyvus Live Shopping’as: kaip parduoti online?

 

Pokalbio metu Jaunius Danielius, Omnisend produkto direktorius ir liveshopping.lt lektorius, papasakos kas yra „Live Shopping'aspasidalins savo žiniomis ir patirtimi šio pardavimų būdo srityje. Panagrinėsime jo atsiradimo istoriją bei svarbą šiuolaikinėje e-komercijos erdvėje. Sužinosime, kaip kurti live transliacijas ir aptarsime privalumus, kurie jas teikia tiek pirkėjams, tiek verslui.

 

Be to, Jaunius kalbės apie tai, ką turėtų žinoti norintys išbandyti „Live shopping'ą“ savo versle ir sužinosime, kokiam verslui tai gali būti labiausiai tinkamas pardavimų būdas. Lektorius pasidalins naudingais patarimais, kaip pritraukti papildomą srautą ir nuo ko geriausia pradėti.

Jaunius Danielius turi didelę patirtį su įmonėmis Hostinger, Omnisend ir Pigu.lt bei aštuonerius metus dėmesingai stebi ir dalyvauja internetinių produktų kūrime bei tobulinime. Jo užsidegimas padėti žmonėms pasiekti sėkmę interneto platybėse suteikia jam nepriekaištingą energiją, kuriant produktus, kurie yra naudingi klientams ir pagerina jų patirtį.