Pradėjau siekti svajonės: o jėzus marija kiek visko nutiko.

Kviečiam į naują pokalbių klube seriją, kuri įkvėps motyvacijos, mokys siekti svajonių ir realizuoti idėjas per realius pavyzdžius ir nuoširdžias istorijas. 

Pokalbyje su Dovile, „Miso Gero“ įkūrėja, Rasa klaus, kokia jos kelionė iš tiesų. 

Dovilė kartu su savo partneriu 2021 m. rugpjūčio pabaigoje sukūrė el. parduotuvę „Miso Gero“ (misogero.lt) iš didelės meilės Azijos skoniams. Idėja kilo Kopenhagoje, kai pirmą kartą apsilankė vietinėje azijietiškų maisto prekių parduotuvėje. Tada ji juokaudama pasakė, kad nori atidaryti tokią parduotuvę Lietuvoje ir... atidarė! „Miso Gero“ dabar sparčiai auga ir kuria bendruomenę, kuri ne tik mėgsta Azijos virtuvę, bet ir drąsiai eksperimentuoja atrasdami naujus receptus.

Lengva klube matyti kitas moteris, kurios šviečia, jų verslas auga, o pardavimų daugėja. Tačiau kiek valandų buvo įdėta iki tol? Kiek kartų norėjosi nuleisti rankas?

Be to, šių pokalbių tikslas skleisti seserystės žinią  vienai mūsų gali itin sektis, tačiau visada yra sunkių momentų, visada galime atvirai kalbėtis, kas šiuo metu neleidžia vakarais užmigti. O taip praskleidus „sėkmingos išvaizdos“ šydą ir girdint kitas moteris atvirai dalinantis ir pačiai lengviau suprasti, kokie tavo tolimesni žingsniai.