Eckhart Tolle „Naujoji žemė“

 

 

„Naujoji žemė“ – kvietimas sąmonės virsmui. "Ar žmonės pasirengę atsisakyti struktūriško mąstymo, atverti sąmonę ir tapti skaidrūs it krištolas?" – klausia Eckhart Tolle knygoje „Naujoji žemė“.

Mūsų ego valdo mūsų sąmonę. Kiekvieno žmogaus prisirišimas prie ego turi pražūtingų pasekmių – iš to kyla pyktis, pavydas ir kitos destrukcinės būsenos. Kadangi šiame akligatvyje atsidūrusi didžioji dalis žmonijos, tai sukelia konfliktus ir katastrofas visame pasaulyje.

Pirmiausia žmogus turi suprasti kaip veikia jo ego, tik pažinę savąjį ego nebesistengsime su juo susitapatinti, išsilaisvinsime ir pabusime.

15% nuolaida su kodu „KNYGUKLUBAS15“ visam „Audioteka„ asortimentui!

1. Sek nuorodą į audioknygą: https://audioteka.com/lt/audiobook/naujoji-zeme, įsikelk knygą į krepšelį.

2. Krepšelyje spausk „Turiu nuolaidos kodą“ ir čia suveskite -15% kodą: KNYGUKLUBAS (gali būti, kad iš pradžių reikės prisijungti prie „Audioteka“ paskyros ar ją susikurti).

3. Tęsk atsiskaitymą ir audioknyga iškart atsidurs tavo lentynoje. Kodu patogiausia pasinaudoti per svetainę, o klausytis knygų jau tuomet bus galima ir per „Audioteka“ programėlę (https://audioteka.com/lt/applications) savo telefone.