30% nuolaida su kodu „DELSAVES“

LOOKATME prekės ženklo slypi Veiklių moterų klubo narė, kūrėja Rusnė, kurios tikslas atrinkti tokius drabužius, kurie kalbėtų moterims ir apie moteris, apie seksualumą ir mūsų, moterų, bendrystę bei galingumą.

Mes savyje nešame galingumo, moteriškumo ir bendrystės jausmą, raginame svajoti ir siekti savo slapčiausių norų, skatiname atsiskleisti kūryboje bei gyvenime ir sužadinti savo tikrąjį moteriškumą.

Drabužiai ir deriniai – skirti moterims, norinčioms kurti, spindėti nuo meilės sau, atskleisti savo moteriškumą ir mėgautis gyvenimu visa širdimi. Ir toms, kurios nori būti matomos, atnaujinti savo garderobą įtraukiant daugiau originalių suknelių bei puoštis išskirtiniais kūriniais.

Mūsų drabužių išskirtinumą užtikrina pasaulyje žinomi prekiniai ženklai ir kūrėjai, kaip Elliatt, Keepsake the Label, For Love & Lemons, Finders Keepers the Label ir kt.

Klubo narėms Rusnė suteikia net 30% nuolaidą, kuria galėsi pasinaudoti el.parduotuvėje www.lookatme.lt, atsiskaitymo metu, suvedus kodą, nuolaidą automatiškai prisitaikys. Kodas - DELSAVES.


Taip pat, Rusnė kviečia apsilankyti LOOKATME studijoje Paupyje - Paupio g. 46, 004 kab.