15% nuolaida su kodu „BENDRUOMENEI15“

TAVOŠAMPŪNAS prekės ženklo slypi Veiklių moterų klubo narė, kūrėja Radvilė - moteris, keliaujanti kartu su kitomis moterimis savęs pažinimo ir grožio kelyje. 

„Tavo Šampūnas” – tai rūpestingiausias plaukų priežiūros prekės ženklas, skirtas ne tik plaukų priežiūrai, bet ir moters vidinio grožio svarbos akcentavimui. Mano asmeninė kelionė - nuo vidinio nepasitikėjimo iki savęs priėmimo ir kitų moterų įkvėpimo stiprinti savo savivertę bei mokytis daugiau mylėti save yra ir  „Tavo Šampūnas” kelionė. 

Tai daugiau nei plaukų priežiūra – tai moterų galios ir grožio kultas. 


Tikiu, kad plaukų priežiūra yra daugiau nei išorinis grožis – tai sveikatos, pagarbos ir meilės sau ritualas. Kiekviena TAVO ŠAMPŪNAS priemonė - sukurta su dėmesiu,  rūpestingumu, pasitelkiant mokslą ir inovacijas, taip suteikiant galimybę visoms šiuos produktus naudojančioms moterims jaustis išskirtinėmis ir spinduliuoti tiek išorėje, tiek viduje.

Klubo narėms Radvilė suteikia net 15% nuolaidą, kurią galėsi pasinaudoti el.parduotuvėje tavosampunas.lt, atsiskaitymo metu, suvedus kodą, nuolaida automatiškai prisitaikys. Kodas - BENDRUOMENEI15.