„Verslininkė nėra barbė devyndarbė. Ir jokiu būdu neturi ja būti!” pokalbis su „Lava flow“ įkūrėja ir mūsų klubo nare Ugne.

Ugnė Ambrazevičienė, Lava flow įkūrėja ir kūrėja. Lava flow – tai Ugnės kūrybinis išsiliejimas (taip užkodavo savo vardą Lava flow pavadinime). Ji baigusi finansų studijas, tačiau jau paskutiniame kurse suprato, kad tai ne jai.

 

Nuo mažens į siuvimo kryptį buvo įtraukta savo močiutės, kuri buvo siuvimo/konstravimo mokytoja, tad daug laiko praleisdama su ja, Ugnė susipažino su visa siuvimo virtuve. 

 

Studijų metais tiesiog sugalvojus pasisiūti sau rankinę viską ir pradėjo. Dabar ji gyvena ir savo veiklą vykdo mažame mieste – Marijampolėje. Visus vidinius dalykus (buhalteriją, svetainę, gamybą, socialinę mediją ir kt.) Ugnė daro pati. Tik dabar, kai eina 6 metai darbo su oda, pamažu ji pradeda darbus perleisti savo srities specialistams (marketingistai, siuvėjai ir pan.).

Daugiau apie šią TIK KLUBUI skirtą laidą:

Lengva matyti kitas moteris, kurios šviečia, jų verslas auga, o pardavimų daugėja. Tačiau kiek valandų buvo įdėta iki tol? Kiek kartų norėjosi nuleisti rankas?

 

Be to, šių pokalbių tikslas skleisti seserystės žinią – vienai mūsų gali itin sektis, tačiau visada yra sunkių momentų, visada galime atvirai kalbėtis, kas šiuo metu neleidžia vakarais užmigti. O taip praskleidus „sėkmingos išvaizdos“ šydą ir girdint kitas moteris atvirai dalinantis ir pačiai lengviau suprasti, kokie tavo tolimesni žingsniai ❤️