I dalis. E-komercija. Teisiniai iššūkiai kuriant verslą

Galbūt jau turi savo nuosavą elektroninę parduotuvę arba tik svajoji apie jos įkūrimą? Puiku, nes elektroninėje prekyboje slypi didelės galimybės! Tačiau su tuo dažnai ateina ir tam tikri teisiniai iššūkiai, kuriuos svarbu įveikti, norint užtikrinti verslo sėkmę ir saugumą. Būtent apie šiuos iššūkius kalbės ir seminaro lektorė, teisininkė – Greta Užkuraitė.


Pirmoje dalyje sužinosi:


  • Kaip teisingai pasirinkti teisinės veiklos formą.
  • Kaip sudaryti gerą sutartį, kuri apsaugotų ginčo atveju.
  • Kaip elgtis konfliktinėse situacijose ir sistemingai spręsti ginčus.
  • Kodėl yra svarbu išmanyti vartotojų teises.

Tikime, kad po šio seminaro turėsi įrankius, kuriuos galėsi pritaikyti savo versle, siekiant sėkmingai įveikti teisinius iššūkius elektroninės prekybos pasaulyje. Kartu žingsnuokime link sėkmingo e-komercijos vystymo!


Apie lektorę:


Greta Užkuraitė - teisininkė bei teisinių paslaugų platformos įkūrėja. Specializuojasi motinystės išmokų ir intelektinės nuosavybės teisės srityse, o kartu ir su turima teisininkų komanda padeda e-komercijos, sutarčių teisės bei BDAR dokumentų ruošime, kad sėkmingi verslai galėtų atsakingai augti. Teisė, lektorės gyvenime, lydi visur: tiek kasdienybėje, tiek profesinėje srityje. Siekiant teisės magistro laipsnio Mykolo Romerio Universitete, tuo pat metu dirbo grupės, o vėliau ir skyriaus vadove vienoje tarptautinėje įmonėje. Toks intensyvus gyvenimo būdas padėjo Gretai susidėlioti griežtus prioritetus ir tikslus, kurių nenustoja siekti ir savo teisininkės karjeroje. Šiai dienai Gretos teisinė veikla ir tikslai auga bei plečiasi, seminaro lektorė tiki, kad tiek idėjos, tiek darbai gali būti generuojami efektyviau ir platesniame teisinių paslaugų spektre.