Tu ir Pinigai. Pagrindiniai finansų valdymo principai.

 

 

Seminaro metu Karolinos minėtą Excel lentelę ATSISIŲSTI gali ČIA.

Pinigų iššūkis: kaip jų turėti daugiau, neteisingos nuostatos ir naudingi būdai strateguoti!

 

Šį mėnesį startuojam su tema apie pinigus: kaip jų turėti daugiau. Mes (Rasa ir Karolina) gyvoje paskaitoje per Google Meets pasakosime: 

  • Skaičiavimas. Kai įsivažiuoji, tai viena smagiausių dalių! Valdydama savo finansus (o ne leisdama jiems valdyti tave), gali matyti, kur priimi gerus, o kur ne itin gerus sprendimus ir vėliau analizuodama matyti pajamų augimą. Gausi jau paruoštas lenteles ir paskaitoje Karolina pasidalins visa reikiama teorija. 
  • Kartais užsidirbti mums trukdo ne teorinių žinių trūkumas, o mūsų pačių įsitikinimai. Iš vaikystės ar atsinešame įvairius pinigų blokus. Rasa pasidalins jų pavyzdžiais ir papasakos, kas jai padėjo susidoroti su savais ir įgalinti pinigų energiją savo gyvenime. 
  • Norime, kad ne tik išklausytum paskaitą, bet ir iš karto galėtum implementuoti naujas žinias! Todėl skelbsime mėnesio iššūkį ir duosime tau įrankius, kaip visą mėnesį kartu su kitomis sesėmis bei mumis galėsi sekti savo progresą. Vėliau tavęs laukia ir mėnesio uždarymo renginys, kur galėsi pasidalinti atradimais!