Gyva konsultacija: kaip monetizuoti idėją ir suburti bendruomenę?

 

 

Gyva konsultacija 2 in 1: kaip monetizuoti idėją ir suburti bendruomenę?

Gyvos konsultacijos skirtos vienai mūsų klubo narei, o jų magija – gali klausytis visos ir taip iškart gauti atsakymus į galbūt jau seniai kirbančius panašius klausimus. Juk kartais klausydama kitos moters istorijos iš šono gali geriausiai pamatyti save ir pastebėti, kad ji jau yra keliais žingsniais toliau nei tu, o tai leidžia numatyti artėjančius iššūkius ir išmokti spręsti dar neiškilusias problemas.

Šį kartą kalbėsime apie idėjos monetizavimą. Justina nori suburti užsienyje gyvenančius lietuvius į vieną erdvę tam, kad sukurti bendruomenę, o tada iš skirtingų jiems teikiamų naudų užsidirbti. Puiki idėja!

Tai primena ir „Ką darai, daryk gerai“ verslo modelį, ir „Nebegėda“ arba „Daily Spoon“. Kalbėsime, kaip prekės ženklas gali tapti bendruomenės centru ir skirsime ypatingą dėmesį Justinos atvejo analizei. Moteris dalinasi:

„Turiu viziją, bet ji atrodo per daug tolima, per plati, sunkiai pasiekiama, todėl sunku startuoti. Nežinau, kur galiu pati būti „žmogus orkestras“, o kurias užduotis vertėtų deleguoti, pirkti, su kuo konsultuotis. Kokias paslaugas galiu siūlyti aš, o kurioms iš jų, pavyzdžiui, mokymams, samdyti kitus lektorius,
specialistus? Suprantu, kad man reikia labai konkretaus žingsnių plano, kad neatrodytų visko per daug. Progresas po žingsnelį.“

Skamba taip lyg tai būtų tavo pačios klausimai? Prisijunk ir ieškok atsakymų gyvoje konsultacijoje!

Lauksime visų sesijoje su meile, o klausydama kito žmogaus garsiai išsakomų abejonių ir lektorių atsakymų, galimai rasi ir savo atsakymus! 
 
Nori konsultacijos ir tu? Parašyk mums į info@kadaraidarykgerai.lt