8 SAVAIČIŲ PROGRAMA Asmeninis tobulėjimas: viskas apie vidinį augimą ir meilę sau

Jauti, kad rasti ryšį su savimi yra sunkiau nei išbūti su kitais? Dažnai jautiesi pasimetusi ir nesupranti, kodėl vieni žmonės nesunkiai įgyvendina savo tikslus ir išpildo svajones, o tau niekaip nepavyksta? Itin svarbu išmokti tvirtai stovėti ant kojų ir pasitikėti tuo, kas esi. Todėl, jei nori pažinti save iš arčiau, rasti būdų, galinčių padėti tau augti ir pakeisti nebetarnaujančius įsitikinimus – prisijunk prie programos: „Viskas apie vidinį augimą ir meilę sau“. ❤️


Unikalios „Veiklių moterų klubo“ programos sukurtos tam, kad padėtų tau susikoncentruoti į vieną mokymosi sritį ir neapsikrauti dideliu informacijos kiekiu. Būtent ši skirta tavo asmeniniam tobulėjimui. Čia yra sudėtos visos svarbiausios teorinės ir praktinės žinios, kuriomis dalinasi savo srities profesionalai. Programa tau padės atrasti ir nepraleisti svarbių mokymų, kuriuos turime klube apie tikslų siekimą, savivertę, moteriškumą, meilę sau bei produktyvumą. 


Kiekvieną savaitę į savo el. pašto dėžutę gausi vieną naują paskaitą, kurią išklausiusi turėsi galimybę pasidalinti labiausiai patikusiomis mintimis klubo Facebook“ grupėje arba parašyti mums tiesiogiai ir aptarti iškilusius klausimus.

REGISTRUOKIS ČIA