8 savaičių programa MAMOMS. Apie pasitikėjimą savimi, karjerą ir verslą

Esi mama ir nori išnaudoti šį laiką profesiniam augimui? Išmokti naujų dalykų ar net žiūrėdama kursus žengti naujos profesijos link? O gal bijai pamesti save naujame gyvenimo etape? Jei nors į vieną klausimą atsakei TAIP ir prie šio klubo prisijungei neseniai, kviečiame tave išbandyti mūsų naujieną!

Pristatome 8 savaičių programą, skirtą tik mūsų klubo narėms – „Apie pasitikėjimą savimi, karjerą ir verslą“.

Programos metu ne tik atsakysi į nerimą keliančius klausimus apie motinystės iššūkius, bet ir nagrinėsi savo pačios santykius su mama, susipažinsi su savo „vidiniu kritiku“, saviverte, sužinosi kaip suvaldyti stresą bei mažais žingsneliais pasiekti savo svajonių verslo. Čia yra sudėtos visos svarbiausios teorinės ir praktinės žinios, kuriomis dalinasi savo srities profesionalai. Programa tau padės atrasti ir nepraleisti svarbių mokymų, kuriuos turime klube apie motinystę, svajonių verslą ir kasdienius dalykus, kurie neretai mus verčia sustoti.

Kiekvieną savaitę į savo el. pašto dėžutę gausi vieną naują paskaitą, kurią išklausiusi turėsi galimybę pasidalinti labiausiai patikusiomis mintimis klubo Facebook“ grupėje ir aptarti iškilusius klausimus su kitomis klubo narėmis.

SVARBU:  Ši programa skirta „Šeimos dalies“ prenumeratorėms. Jei nori dalyvauti šioje ir būsimose „Šeimos dalies“ programose - paaugink savo prenumeratą vienu žingsneliu!