Gyva konsultacija: Kaip perkelti verslą į kitą lygmenį nepervargstant ir neperdegant?

 



„Kai prieš dvejus metus gimė „Mark and two sisters“, net nesvajojau kiek laimės ir džiaugsmo man suteiks šio mažyčio verslo auginimas.“ – Dalinasi Eglė. 

 

Eglė iki šiol su didžiausia meile ieško kokybiškiausių, rečiausių smilkalų iš įvairiausių pasaulio kampelių ir pakuoja kvapų bei potyrių sklidinas dėžutes – smilkalų bibliotekas. Taip pat kviečia žmones į edukacijas savo jaukioje studijoje Šiauliuose ir kasdien dėkoja už galimybę būti ten, kur yra.

Eglė visuomet jautė ir būdama veiklių moterų klube labai aiškiai apčiuopė, ko tikrai nenori prarasti – malonumo! O nuo čia ir prasideda jos didžioji verslo dilema…

Šioje konsultacijoje Eglė sužinos:

  • Kaip peršokti tą gap‘ą iki išėjimo iš samdomo darbo ir visiško atsidavimo mylimai veiklai nepervargstant ir neperdegant? 
  • Kaip padidinti apyvartą neprarandant išskirtinės produkto pateikimo kokybės, kuri ir džiugina žmones, dėl kurios jie vis grįžta?
  • Kaip viską padaryti vienai iki tol, kol jau turėsiu galimybę samdyti pagalbą? 

Teoriškai Eglė tarsi žino žingsnius, kuriuos šiame etape turėtų žengti – labai reikia elektroninės parduotuvės, kokybiškos reklamos, didesnio aktyvumo socialiniuose tinkluose. Tai pastūmėtų reikalus į visai kitą lygmenį. „Ir va čia man įsižiebia raudonos lemputės: darbo apimtys ženkliai padidėtų, o aš dar kurį laiką tikrai negalėčiau samdyti žmonių. Puikiai žinau, kas yra perdegimas ir labai nebenoriu vėl ten atsidurti.“ – dalinasi Eglė. 

Dėl šių ir visų kitų klausimų, kurie kils eigoje Eglė prašo konsultacijos.

Gyvos konsultacijos yra skirtos tam, kad atvirai pasikalbėtume apie tai, kas neramina ir kur jaučiatės nesaugiai. Šios konsultacijos naudingos ne tik vienai pašnekovei, kurios situaciją nagrinėjame, bet ir visoms kitoms klubo moterims. Juk neretai iš šono klausydamos kitų istorijų, suprantame ir kur pačios stringame arba į kokius klausimus vis ieškome atsakymų, tačiau pačios to neįsivardijame.

Eglę konsultuos marketingo specialistė Monika Petravičiūtė ir verslininkė bei „Ką darai, daryk gerai“ bendraįkūrėja Karolina Brusokienė.

Jei norėtum tokios konsultacijos ir tu, drąsiai rašyk info@kadaraidarykgerai.lt, papasakok savo istoriją ir kas neduoda ramybės ir suderinsime gyvos konsultacijos datą.